Täby Torg A multifunctional urban space in Sweden

Placed in front of one of Sweden’s largest shopping malls, Täby Torg is a multifunctional gathering point. The 10 000 m2 site is able to accommodate a great number of activities.

The architectural concept of the square is to create a field of possibilities for its users. The square is divided into six smaller sites, each with their own individual concept. This way the residents of Täby can rally to the square for market days, experience big rock concerts, enjoy the outdoors with cafés and benches, and the children can tumble in the playing landscape. The six sites each form part of a linear barcode pattern, uniting the whole square.

Client
Täby Kommun
Year
2007-2015
Location
Täby, Sweden
Area
10,000 m2
Collaborators
POLYFORM
WERK
Grontmij Malmø
ÅF Lighting
Sydark Konstruera
Tyréns
Anleka
PK3
KÅWE Konstruktioner HB
Team
Jonas Sangberg
Thomas Kock
Ola Nielsen
Lotte Fjendbo Møller
Signe Hertzum
Nikolaj Frølund Thomsen
Lars W. Maarbjerg
Jette Krogh Kristensen

This website uses cookies

We use cookies for anonymized website traffic statistics.
Cookies are small text files stored on your device, which let's a vendor know not who you are, but that your visit across different pages in the website is from the same browser on that device, and hence probably from the same visitor.

If you at some point logged in or identified yourself on our site, your personal data may have been associated with some of these cookies.

You may opt out of all non strictly necessary cookies.
Read moreRead less

Statistics cookies are used to create anonymous statistics of visitors interaction with the website.