Livsrum Cancer centre built in reused bricks

The counselling centre “Livsrum” is comprised of rooms of multiple sizes and scales, offering the users multiple spaces to suit their personal needs. The centre is designed to be open and relaxed, inviting users to seek counselling in a home-like and spontaneous manner. The buildings of the centre are build in a scale that complies with the existing houses in the area.

The goal of the counselling centre has been to create a warm and welcoming place for those patients that might wish to seek counselling. The motivation for the visitors is to be able to recover and focus on their calm and pleasant surroundings without the reminder of why they might be there.

Client
Kræftens Bekæmpelse
Year
2012-2013
Location
Aalborg, Denmark
Area
Approx. 1,000 m2
Collaborators
POLYFORM
WERK
Grontmij A/S
Team
Jonas Sangberg
Thomas Kock
Henrik Thomas Faurskov
Christoffer Lund
Frederik Friborg

This website uses cookies

We use cookies for anonymized website traffic statistics.
Cookies are small text files stored on your device, which let's a vendor know not who you are, but that your visit across different pages in the website is from the same browser on that device, and hence probably from the same visitor.

If you at some point logged in or identified yourself on our site, your personal data may have been associated with some of these cookies.

You may opt out of all non strictly necessary cookies.
Read moreRead less

Statistics cookies are used to create anonymous statistics of visitors interaction with the website.