Rækkehusene Frikvarteret, Nordhavn

I Nordhavns nye boligkvarter har vi udviklet klassisk vertikalt opdelte rækkehuse med egen adgang fra gaden. En kompakt familie-bybolig med mange rumlige oplevelser og to gode private uderum i form af både terrasse ud til gården og egen tagterrasse.

Klassisk industriarkitektur skaber ny komposition

Rækkehusene har et karakteristisk skrånende tag mod syd og øst med forskudte etager, der optimerer flowet i huset. Husene tager afsæt i klassisk industriarkitektur og ved at opføre de nye huse imellem de eksisterende boliger, opstår en komposition af varierende højder, typologier, skalaspring og materialitet.

Bygherre
Tetris A/S
Hvornår
2013-2016
Hvor
Nordhavn, København, Danmark
Areal
1.500 m2
Samarbejdspartnere
POLYFORM
WERK
Kragh Consult
Alectia
Team
Jonas Sangberg
Thomas Kock
Lene Mirdal
Jenný Haraldsdóttir
Christoffer Lund
Kristoffer Michelsen
Charlotte Noer Helleberg

Vi bruger cookies

Vi bruger cookies til at lave anonymiseret statistik over trafikken på vores hjemmeside.
Cookies er små tekstfiler, som kan bruges af websteder til at gøre en brugers oplevelse mere effektiv. Loven fastslår, at vi kan gemme cookies på din enhed, hvis de er strengt nødvendige for at sikre leveringen af den tjeneste, du udtrykkeligt har anmodet om at bruge. For alle andre typer cookies skal vi indhente dit samtykke.

Du kan til enhver tid ændre eller tilbagetrække dit samtykke fra Cookiedeklarationen.
Læs mereLuk

Statistik cookies hjælper webstedsejere med at forstå, hvordan de besøgende interagerer med hjemmesider ved at indsamle og rapportere oplysninger anonymt.