Täby Torg

Placed in front of one of Sweden’s largest shopping malls, Täby Torg is a multifunctional gathering point. The 10 000 m2 site is able to accommodate a great number of activities.

The architectural concept of the square is to create a field of possibilities for its users. The square is divided into six smaller sites, each with their own individual concept. This way the residents of Täby can rally to the square for market days, experience big rock concerts, enjoy the outdoors with cafés and benches, and the children can tumble in the playing landscape. The six sites each form part of a linear barcode pattern, uniting the whole square.

Client
Täby Kommun
Collaborators
POLYFORM, WERK Arkitekter, Grontmij Malmø, ÅF Lighting, Sydark Konstruera, Tyréns, Anleka, PK3, KÅWE Konstruktioner HB
Location
Täby, Sweden
Year
2007-2015