Livsrum

The counselling centre “Livsrum” is comprised of rooms of multiple sizes and scales, offering the users multiple spaces to suit their personal needs. The centre is designed to be open and relaxed, inviting users to seek counselling in a home-like and spontaneous manner. The buildings of the centre are build in a scale that complies with the existing houses in the area.

The goal of the counselling centre has been to create a warm and welcoming place for those patients that might wish to seek counselling. The motivation for the visitors is to be able to recover and focus on their calm and pleasant surroundings without the reminder of why they might be there.

Category
Client
Kræftens Bekæmpelse
Collaborators
POLYFORM, WERK Arkitekter, Grontmij A/S
Location
Aalborg, DK
Year
2012-2013